České dráhy přivítají do svého týmu nového ředitele odboru komunikace, Jakuba Otavu. Jakub Otava má bohaté zkušenosti v oblasti komunikace, marketingu a managementu. Dříve působil jako personální ředitel v AC Sparta Praha a zároveň i jako člen představenstva. V AC Sparta začínal Jakub na pozici ředitele odboru komunikace. Mimo to byl členem výkonného výboru European Club Association ve Švýcarsku, kde získal mezinárodní perspektivu a dovednosti v oblasti managementu. Než se připojil k Českým drahám, pracoval Jakub Otava také jako výkonný ředitel ve společnosti SPORT INVEST International, kde získal cenné zkušenosti v oblasti managementu.

"Věřím, že Jakubovy zkušenosti v oblasti komunikace a marketingu budou neocenitelným přínosem pro České dráhy," uvedl Michal Krapinec, generální ředitel společnosti České dráhy.

Jakub Otava se stane klíčovým členem týmu Českých drah a bude mít na starosti strategii a řízení komunikace společnosti. S více než patnáctiletou pracovní historií na různých manažerských pozicích a zkušenostmi v oblasti sportu, byznysu a komunikace, má Jakub Otava ideální profil pro tuto klíčovou roli.