V jídelních vozech Českých drah je od dnešního dne v nabídce nové sezónní menu. Jarní nabídku připravila společnost JLV, která ve vlacích ČD zajišťuje catering, ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů České republiky. Součástí nového menu je tradičně polévka, varianty hlavních chodů a dezert.

Pohodlně se usadit a vychutnat si při jízdě vlakem chutný oběd, dopřát si výbornou kávu nebo lahodný dezert. Nové sezónní menu najdou cestující ve všech vlacích, které nabízejí službu ČD Restaurant.

Milovníky tradičních pokrmů jistě potěší česneková polévka s bramborem a krutony se sýrem. Hlavní chod nabídne pečené králičí stehno. Nechybí ani bezmasá varianta hlavního chodu. Vegetariáni si mohou pochutnat na kukuřičných plackách se sýrem, které doplňuje salát z fazolových lusků a řepný dip. Doporučujeme ochutnat také dezert – dýňové lívance s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou.

Jarní nabídka je na palubách vlaků národního dopravce servírována počínaje dneškem. Menu JLV se ve vlacích ČD mění několikrát do roka.

Nová sezónní nabídka ČD Restaurant

Jarní menu

Polévka

Česneková polévka s bramborem a krutony se sýrem

Hlavní chod

Pečené králičí stehno na zelenině, bramborové špalíčky

Hlavní chod vege

Kukuřičné placky s čedarem, salát z fazolových lusků a řepný dip

Dezert

Dýňové lívance s borůvkovou omáčkou a zakysanou smetanou

Nové sezónní menu doplňuje stálý jídelní lístek, k dostání tak zůstávají oblíbené stálice, jako např. svíčková, kuřecí řízek s bramborovým salátem nebo snídaňová nabídka.